WPS IP Channel er fremtidens WEB-TV station

Få helt nye dimensioner med i kommunikationen med dine kunder ved at bruge levende billeder!

  • Vil du selv bestemme hvordan dine videoer skal præsenteres - uden at skulle have nogen til at gøre det for dig?
  • Kombiner levende billeder, tekst og stillbilleder i en web-tv løsning, hvor indslag kombineres med online spørgeskemaer eller interessekort
  • Har du videobaseret markedsføringsmateriale som dine kunder skal kunne se, når det passer dem?
  • Hvad med træningsinstruktioner i levende billeder?
  • Kunne din næste produktpræsentation filmes og lægges på nettet?
Virksomheder, organisationer og foreninger kan nu etablere egen web-tv station uden at skulle investere i hardware eller yderligere mandskab til it-afdelingen. Med WPS IP Channel bevarer du kontrollen med eget indhold - og kunderne kan modtage dine budskaber, når det passer dem, døgnet rundt og alle ugens dage.

Alle funktioner er baseret fuldt på drag & drop - og du bestemmer selv om du vil bruge Mac eller PC.

WPS IP Channel er en hosted serverløsning med et fuldt redundant miljø med løbende backup. Vi ved, at dit elektroniske indhold er dit hjerteblod, og derfor har vi valgt det højest tænkelige mulige beskyttelsesniveau!

WPS IP Channel kan også leveres som selvstændigt, lokalt installeret Turnkey-løsning, hvis du ønsker råde over alle aspekter af løsningen.


På nettet kan din tv-station fremstå som en integreret del af et Content Management System (CMS). Det betyder at du har store frihedsgrader til at indrette tv-stations fremtoning på internettet. Kombiner tv-station med bannere og teaser-elementer m.v. - og mål på trafikken på de enkelte videoer, tekst og andet indhold.

 

Kontakt WPSnet for at høre nærmere om web-tv!