WPSnet på Børsen

WPSnet afholdt 25. marts seminar om Søgemaskineoptimering, web-tv, sikkerhed og billedbehandling

Vi havde knap 50 deltagere til seminaret, og overordnet set blev seminaret absolut godkendt med en faglig rating på 4,13 på en skala fra 1 - 5.

Seminaret blev optaget på video - og materialet bliver tilgængeligt som web-tv lige så snart redigeringen er færdig!

Der var følgende indlæg:

Velkomst og videokanaler i hjemmesider v/Birger Hauge, WPSnet International ApS

  • Tjenester som MySpace og YouTube har for alvor bragt video på nettet. WPSnet kan nu som det første hjemmeside system præsentere en fuldt integreret videoafspiller i vore løsninger.

Klik for præsentation her

Effektiv søgemaskineoptimering v/Christian Nygaard, total2office ApS

  • Synlighed" på nettet er lig med kunder i butikken. Hvordan sikrer I, at Jeres WPSnet hjemmeside er synlig for Google og andre søgemaskiner, og dermed for Jeres kunder og samarbejdspartnere? Hør hvordan total2office ApS får høj synlighed og forøget trafik på deres hjemmeside alene ved at udnytte de faciliteter som er indbygget i WPSnet

Klik for præsentation her

Briefing og gode råd om it-sikkerhed v/Mette Nikander, IT-sikkerhedsfirmaet C-Cure

  • Datakriminalitet er en større økonomisk pengemaskine end narkorelateret kriminalitet. Trusselsbilledet har ændret sig drastisk over de sidste par år. Ved hjælp af Rootkits, trojanere, sikkerhedshuller m.m. kan hackere og datapirater ubemærket kompromittere eller stjæle identiteter, samt konfidentielle og forretningsfølsomme informationer fra helt almindelige virksomheder. IT Sikkerheden i WPS systemet varetages professionelt. Men hvilke trusler bør man alligevel være opmærksom på når man selv arbejder med opbygningen af indholdet og hvad er værd at vide om det at færdes på Internettet?

Klik for præsentation her

Optimal Billedudnyttelse v/Kenny Bogø, Adobe Systems Danmark ApS

• Hvordan udnytter I billeder bedst muligt i WPSnet? Hvilke overvejelser om størrelse, opløsning og kvalitet bør gøres, og hvilke værktøjer kunne være relevante i den forbindelse.

Klik for præsentation her!