WPSnet International 

Siden 2001 har WPSnet International været blandt Europas førende virksomheder indenfor CMS og har løbende udviklet WPS – Web Publishing System® og leveret Internetløsninger og hjemmesider til virksomheder og organisationer verden over. Fra hovedkontoret i Danmark opererer WPSnet International i mange lande og regioner, med egne salgskontorer og en dygtig og engageret medarbejderstab.

Vores vision har altid været

  • at levere et af de mest funktionelle, sikre og brugervenlige CMS løsninger
  • at gøre virksomhederne i stand til at anvende alle fordelene ved en hjemmeside som et marketings- værktøj
  • at levere meget personlig og professionel service
  • at skabe nye, loyale venner – ikke bare tilføje kunder til porteføljen.

Med egne kontorer i Danmark, Ungarn, Panama, Kina, Canada og Thailand er vi altid i stand til at give en hurtig og professionel support til alle vores kunder verden over - døgnet rundt! Service er nøgleordet og vi tror på at god service gør forskellen. Vi forsætter med at etablere salgs- og servicekontorer og gør WPS tilgængeligt i lokale sprog for at imødekomme vores kunders behov.

Derfor er WPS - Web Publishing System® som et af de eneste systemer tilgængelig i mange forskellige sprog. Det betyder, at WPSnet nu kan levere sprogversioner af hjemmesiden på dansk, engelsk, fransk, tysk, kinesisk, ungarsk, japansk, norsk, spansk, thai og flere kommer til, efterhånden som vore kunder efterspørger dette.